Kuidas lubada privaatset sirvimist Safaris?



Veebi sirvimisel salvestab Safari teavet külastatavate veebisaitide kohta. Kui olete automaatse täitmise eelistustes sisse lülitanud paroolide salvestamise, salvestab Safari ka kõik kasutajanimed ja paroolid, mille sisestate automaatse täitmise jaoks, kui külastate veebilehte järgmisel korral.

Kui mõni asutus kontrollib teie arvutit pärast paari veebilehe sirvimist, siis saate kõik oma sirvimisajaloo, sealhulgas automaatse täitmise funktsioon, kui nad külastavad sama veebilehte, mida te varem külastate. Nad saavad vaadata teie sirvimiskäitumist või salvestatud paroolide loendit, mis ei ole ilmselgelt teie privaatsusele kasulik. Et teised ei saaks sellele teabele juurdepääsu, saate enne sirvimist alustada privaatset sirvimist.

Eraviisilise sirvimise sisselülitamiseks järgige neid ekraanipilte.

  • Veebilehe sirvimisel Safari abil valige toimingute menüü> Privaatne sirvimine. (Toimingute menüü asub Safari akna parempoolses ülanurgas ja näeb välja nagu käik.) Aadressiväljale ilmub privaatne nupp, mis näitab, et privaatne sirvimine on sisse lülitatud.

  • Kui kuvatakse kinnitusteade, klõpsake nuppu OK. Saate näha ekraani, mis on tehtud paremal küljel, mis on märgitud kui PRIVATE, mis kinnitab, et lülitate privaatset sirvimist sisse.

Privaatselt sirvimine lülitatakse Safari avamisel alati välja, isegi kui see oli Safari viimast väljumist kasutanud. Lisandmoodulid, mis toetavad privaatset sirvimist, peatavad ka küpsiste ja muude jälgimisandmete salvestamise.

Te saate privaatset sirvimist keelata, kui te ei soovi olla privaatseks. Järgige neid samme:

  • Veebilehe sirvimisel Safari abil valige toimingumenüü>; Privaatselt sirvimine (nii, et kontrollmärk kaob) või klõpsake aadressiväljal nuppu Privaatne. (Toimingute menüü on Safari akna paremas ülanurgas ja näeb välja nagu käik.)
  • Sulgege kõik privaatsete andmete vaatamiseks kasutatud Safari aknad. Kui te aknaid ei sulgu, saavad teised kasutajad neid lehti vaadata, kasutades nuppe Tagasi ja Edasi.
  • Kui laadisite veebisaitidest alla üksused, eemaldab Private Browsing ainult allalaaditud aknast allalaaditud üksuste nimed. Üksuste endist lahti saamiseks kustutage need arvutist.

Oletame, et kui te unustate privaatset sirvimist sisse lülitada ja soovite mõne aja pärast sama privaatset sirvimist privaatsust teha, saate seda teha sel viisil. Kui olete sirvimise lõpetanud, valige Action menu> Reset Safari. (Toimingute menüü on Safari akna paremas ülanurgas ja näeb välja nagu käik). See kustutab kogu ajaloo ühe klõpsuga.

Kas soovite rohkem teada saada privaatsest sirvimisest Internet Exploreris, Google Chrome'is, Mozilla Firefoxis, Apple Safaris, Opera, iPadis / iPhone Safaris? Palun külastage kogu artiklit, et kaitsta oma andmeid avalikus arvutis sirvimise ajal.

Eelmine Artikkel

Kuidas sisse lülitada privaatset sirvimist Mozilla Firefoxis?

Kuidas sisse lülitada privaatset sirvimist Mozilla Firefoxis?

Isiklik sirvimine on hea turvameede, mida saate võtta, et kaitsta oma isikuandmeid, tundlikke andmeid häkkerite ja sissetungijate eest. Kui soovite rohkem teavet eraviisilise sirvimise kohta, vaadake palun seda, kuidas avalikus arvutis sirvimise ajal andmeid kaitsta. enne seda üksikasju siit. Eraviisilise sirvimise seansi käivitamiseks: Klõpsake Firefoxi akna ülaosas nuppu Firefox (tööriistamenüü Windows XP-s) ja valige Start Private Browsing. Kui kasu...

Järgmine Artikkel

Kuidas jagada / sünkroonida ühist kalendrit iPhone'is, Androidis ja PC-s?

Kuidas jagada / sünkroonida ühist kalendrit iPhone'is, Androidis ja PC-s?

Kalendri jagamine on probleem neile, kellel on perekonnaliikmeid, kasutades erinevaid segapilte nagu iPhone ja Android. Kui me räägime märkmete ja kalendri rakendustest, on vaid mõned ühised platvormid, et tõhusalt jagada andmeid suuremate mobiilplatvormide, nagu Android ja iOS. On olemas tasuta ja lihtne lahendus, et sünkroonida / jagada kõiki kalendri sündmusi kõigi platvormidega nagu Android, iOS, Mac ja Windows. Microsof...