Kuidas jagada fotosid ja postitusi albumites Google'i fotodel?



Facebook Twitter Pinterest WhatsApp Telegramm

    Google käivitas 2015. aastal Google Photos App'i piiramatult fotode laadimise ruumi nutitelefoni kasutajatele. Väga lühikese aja jooksul muutus Google Photos üheks parimaks fototarkvara rakenduseks nutitelefoni kasutajate vahel, kellel on hämmastavad funktsioonid ja tasuta varundusteenus. Päeviti lisavad Google'i arendajad mitmeid funktsioone, nagu näiteks võime luua kollaase, filme ja stiliseerimisi, AI integratsiooni jne. AI-i täiustamisega muutus Google'i fotod sotsiaalsemaks, võivad mälestusi tagasi vaadata ja fotosid albumitele kategoriseerida.

    Hiljuti kasutasid Google'i arendajad rohkem funktsioone, et jagada Google'i fotosid sõpradele, laadida fotosid teistesse jagatud Google'i albumitesse jne. Läheme sügavamale ja vaadake Google'i fotofunktsioone, nagu soovitatud jagamine, jagatud teegid, Google'i fotode albumi koostöö jne.

    Luba Google'i fotod soovitatud jagamine

    Google'i fotod on nüüdseks muutunud sotsiaalsemaks kui kunagi varem ja muutnud jagamise lihtsaks. Kasutajad saavad pildistada ja see on kõik. Google Photos analüüsib fotot näotuvastuse ja masinaõppe võimaluste abil, seejärel edastab teate jagamiseks ja kellele jagada. Kui sellest ei piisa, valib Google Photos saadavalolevatest fotodest ainult parimad pildid. Soovitatav jagamine võimaldab kasutajal jagada fotosid rakenduse soovitatud inimestega, eemaldada mittevajalikud soovitused või lisada vajalik soovitus.

    Kui soovite fotosid jagada kellegagi ilma Google'i fotoga, saate seda jagada, kasutades linki, mida saab saata e-posti või tekstisõnumi abil. Kasutaja, kellel on kutse teise isiku jagatud albumisse, saab koguda oma fotosid, mida saab vaadata kõik, kellel on juurdepääs albumisse. Kui jätate jagamisettepaneku vahele, kuvatakse see jaotises, mida nimetatakse vahele jäetud ettepanekuteks, nagu on näidatud ülaloleval pildil.

    Määrake Google'i fotode jaoks jagatud teegid

    Google Photos on teinud teie fotode kogumise teistega palju lihtsamaks. Samuti saate konfigureerida jagama ainult teatud isikute fotosid ja selle võimalikkust omavaks funktsiooniks on jagatud teegid. Selle funktsiooni esiletõstetud rakendused on, et paarid jagavad oma lastest fotosid. Seda funktsiooni saavad kasutada sõbrad, pereliikmed ja kõik. Üks võimalus on salvestada kõik või eelistatud fotod selle raamatukogu jagatud fotodest. See võimaldab kasutajal neid fotosid otsida. Kasutaja saab valida ka fotode jagamise ainult teatud kuupäevast alates.

    Jagatud raamatukogude seadistamiseks suunake Google'i fotode menüüpaanile. Koputage loendist „Jaga oma raamatukogu”, mis viib fotode jagamiseks kontaktide loendisse. Valige eelistatud kontaktid ja tehke valik, kas jagada kõiki konkreetseid isikuid või fotosid teatud kuupäevast või mis tahes ajal.

    Google'i fotode jagamine teistega

    Google Photos võimaldab mitte ainult jagada fotosid, vaid pakub ka mõned jagamisvalikud. Kasutaja võib lubada teistel inimestel näha loodud albumi, lubada teistel lisada albumisse fotosid ja lasta teistel kommenteerida albumit. Et teised saaksid teistest albumist näha, avage album ja valige rohkem nuppu (punktide menüü) ekraani vasakus ülanurgas.

    Valige rippmenüüst „Jagamisvalikud”. Lülitage lüliti „aktsia” valikule sisse. Luuakse jagatav link, mida saab kopeerida ja saata kõigile, keda soovite.

    Laske kasutajatel Google'i fotode albumis teha koostööd

    Nagu eespool mainitud, võib kasutaja lasta teistel lisada oma albumisse foto. Selleks avage eelistatud album ja sain rohkem valikuid (ekraani üleval paremas servas) ja valige suvand „Jagamine”.

    Saate lülitada välja 'Koostöö', kasutades ülaltoodud pildil olevaid ümberlülitusi.

    Kontrollige Google'i fotode kommentaare

    Seejärel saate hallata jagatud albumites olevate fotode kommentaare. Avage loodud album. Seejärel vali jaotises „Jagamisvalikud” rohkem (kolm vertikaalset punkti üleval paremal). Lülita sisse / välja lülitus „Kommentaar“, et lubada / blokeerida teiste kommentaarid.

    Google Photos on muutnud jagamise palju lihtsamaks ja sotsiaalsemaks. Jagamisfunktsiooniga tehtud uus täiustus võimaldab teil, nagu Google seda paneb, „vähem aega oma mälestuste jagamiseks ja nende nautimiseks rohkem aega”.

    Eelmine Artikkel

    Kuidas Google'i kodu uuesti kvalifitseerida, et teie Voice uuesti ära tunda?

    Kuidas Google'i kodu uuesti kvalifitseerida, et teie Voice uuesti ära tunda?

    Kas google ei tunnista enam teie häält? Kas sa saad sõnumi Google'i kodust: „ Ma ei suuda oma häält sobitada; Palun vali Google'i rakenduse rakenduses häälmudel ümber. ” Arvestades meie kogemusi Google'i koduga, leidsime harva; Google'i kodul on konto omaniku hääle tuvastamisel raskusi. Kui te küsit...

    Järgmine Artikkel

    Kuidas teisendada ükskõik milline veebileht puhta PDF-failina MAC-is

    Kuidas teisendada ükskõik milline veebileht puhta PDF-failina MAC-is

    Saate veebilehte või artiklit hõlpsasti PDF-i puhastamiseks teisendada ja arvutisse hiljem printida. See on hea valik, kui soovid PDF-i teisendamiseks salvestada mõnda haridusartiklit või WiKi lehekülge. See PDF-fail avaneb hiljem oma arvuti kaustast või võib minna iPadisse, et seda hiljem võrguühenduseta lugeda. Miks me...